Cor van Leeuwen wint de Omloop van de Hoeksche Waard!!!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Cor van Leeuwen wint de Omloop van de Hoeksche Waard!!! door te sturen naar een vriend.

26-05-2013 19:10:04

Wat een sensatie, deze man uit Borger! Trainde na zijn botsing van vorig jaar in zijn eentje op de rollers. Reed vervolgens op de gewone fiets, de sportfiets en eindelijk op de racer in de trainingsklassieker in Sleen tussen de sportklasserenners mee. Daarma werd er op snelheid getraind achter de brommer en later kwam Cor via de criteriums  weer in vorm!

 

Dus werd het tijd voor de klassiekers! Cor mocht het 2 weken proberen in de A7 classic. In noodweer werd onze held 20ste!

 

Vandaag in was het in Hoeksche Waard beter weer! Samen met zijn maatje en kersvers Districtkampioen Noord, Bram Verweij zat hij goed gepositioneerd in de kopgroep.

 

Bram Verweij liet weer zien hoe zo'n topteammaat hij is, door zijn eigen kansen enigszins op te offeren voor Cor. De afspraak was, dat Cor een spetterende demarrage zal plaatsen en die zal dan verdedigd worden door Bram. Tenslotte kon Bram dan de benen sparen voor de sprint!

 

Zo gezegd en zo gedaan en zo reed Cor alle ellende van zich af en pakte een fantastische overwinning! De Omloop van de Hoeksche Waard is een schitterende klassieker die al jaren georganiseerd wordt met een hele mooie erelijst, waar nu dus ook Cor bij staat.

 

Alsof het niet op kon, spurte Bram richting de 2de plaats!!! Zodoende stonden er 2 NWVG-ers prachtig op het podium! Jos Koop van de Waardrenner werd 3de, 13de werd Gijs Strating en Christoph Haxsen werd 33ste

 

Wat een feest! Vooral ook omdat praktisch tegelijkertijd Jos Harms een NWVG zege boekte in Assen bij de Dorpenomloop van Drenthe!

 

Uitslag:

http://cyclingdatabase.com/race/33e-omloop-hoeksche-waard/45338/elite/2

 

Wat een gezellig podium!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook