Jos Harms wint Fietsen en Koffie Dorpenomloop van Drenthe!!!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Jos Harms wint Fietsen en Koffie Dorpenomloop van Drenthe!!! door te sturen naar een vriend.

26-05-2013 22:09:00

Jos Harms heeft een prachtige zege behaald! 

 

In de Dorpenomloop van Drenthe met de finish in Assen was het veruit de sterkste! En dat terwijl op dezelfde dag 300 kilometer verderop ploeggenoot Cor van Leeuwen de Omloop van de Hoeksche Waard wint! 2 hele mooie klassieker overwinningen op 1 dag voor de NWVG!

 

In volle finale was hij samen ontsnapt met Nick Kweldam, in de eindsprint was Nick te vermoeid om serieus kans te maken op de overwinning. Jos won beresterk een klassieker die ging over de Drentse keien!

 

Marco Hoekstra werd keurig 15de en onze Finse vriend Sami Tiainen werd moegestreden 53ste en laatste, maar zorgde met zijn finish er wel voor dat er belangrijke punten werden gehaald voor de Clubcompetitie!

 

Eerdaags hopen wij een kort verslag van Jos zelf op de site te mogen zetten! Tot nu toe moet u het even doen met de mooie foto's gemaakt door de fotografen Rudie Ottens, Aukje de Haan en Sportfoto Drenthe!

 

Uitslag:

http://cyclingdatabase.com/race/fietsen-koffie-dorpenomloop-door-drenthe/45344

Jos wint!

 

Podium. VLNR; Nick Kweldam, de Rondemiss, Jos Harms en Paul de Haan

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook