Verweij 2de en Merx 3de in Ronde van Haren!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Verweij 2de en Merx 3de in Ronde van Haren! door te sturen naar een vriend.

01-06-2013 21:45:18

Heel veel NWVG renners aan de start vandaag in de Ronde van Haren!

 

Met daarin zoals eerder vermeld 4 NWVG'ers uit Haren zelf en die maakten er een mooie koers van!

 

In de uiteindelijke kopgroep van 3, zat 1 man uit Haren, winnaar van vorig jaar; Bram Verweij. Hij reed een prima wedstrijd en werd in de sprint mede door een haperende versnellingsapparaat 2de.

 

De overwinning ging naar Rabocrosser en fietskunstenaar Emiel Dolfsma, het was echt genieten om naar dit supertalent te mogen kijken. Emiel pakte zijn eerste overwinning van het jaar en was daar bijzonder content mee!

 

3de en laatste van de kopgroep werd the comeback kid Peter Merx. Peter reed eindelijk weer op hoog niveau na lange tijd in de lappenmand te hebben gezeten. Ondanks zijn mooie klassering was Peter nog niet helemaal tevreden, dus we gaan vast nog mooie dingen zien van de Stadjer.

 

Achter dit groepje reden eerst 2 andere NWVG toppers uit Haren, Marco Hoekstra en Gijs Strating. Zij konden helaas de oversteek niet maken en moesten hun plek weer innemen in het peloton. Dit was het startsein voor de 4de NWVG'er uit Haren om de benen te nemen. Jochem Hoekstra (NWVGer in de mooie kleuren van Jo Piels Cyclingteam) knalde er vandoor en kreeg Lars Horring met zich mee. Jochem finishte uiteindelijk op een mooie 4de plaats!

 

Chris van der Vegt werd knap 8ste en reed daarmee zijn beste seizoensprestatie!

De rest van de NWVG'ers kunt u opzoeken in de onderstaande bijlage.

 

 

De kopgroep, deel 1

 

De kopgroep, deel 2

 

De kopgroep, deel 3

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook