Marco Hoekstra wint Ronde rond het Ronostrand!!!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Marco Hoekstra wint Ronde rond het Ronostrand!!! door te sturen naar een vriend.

02-06-2013 20:52:18

Marco Hoekstra heeft de belofte van zijn broer Jochem waargemaakt! Jochem zei al dagen; Let op mijn broer, die gaat weer winnen in Roden! Hij is er klaar voor en dat lukte!

 

In volle finale reden 13 mannen weg waaronder 3 NWVG'ers. Niemand minder dan Sven Kramer opende het aanvalsbal namens de NWVG, hij maakte de koers zo hard dat toen hij eenmaal terug werd gepakt iedereen kapot zat, behalve Marco en Harry Sweering uit Sneek. 

 

Samen bouwden de mannen een mooie voorsprong op de beide heren gingen het uitvechten in een sprint en die werd glorieus gewonnen door Marco! Jos Harms, 3de NWVG'er in de kopgroep maakte het feest compleet door 4de te worden! De winnaar van de Dorpenomloop van Drenthe kon weer een prachtig resultaat op zijn schitterende uitslagenlijst bijschrijven!

 

Sven Kramer kwam uiteindelijk als 13de over de meet. Christoph Haxsen wist zich in het compleet uitelkaar geslagen peloton goed van voren te handhaven, hij werd 15de! Cor van Leeuwen was de 5de NWVG renner over de streep op een 58ste plaats. De 6de renner aan de start, Peter Merx, moest na 100 kilometer de strijd staken. Maar kan terugkijken op een goed weekend na zijn 3de plek van gisteren in Haren.

 

3de werd Nick Kweldam die goede zaken deed voor zijn gele trui als leider van de KNWU Clubcompetitie Noord! De 3 heren bewezen op het podium dat concurrenten in koersen goede vrienden kunnen zijn na de koers! Het bleef volgens mij nog lang gezellig in de kroegen in Roden!

 

 

 

 

 

Marco weet het al vlak voor de meet, hij gaat winnen!

 

Juichen! (fotocredit Theo Sikkema)

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook