Bram Verweij wint de Ronde van de Kerspelen!!!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Bram Verweij wint de Ronde van de Kerspelen!!! door te sturen naar een vriend.

08-06-2013 23:16:43

Net als in 2012, heeft onze Bram Verweij ook in 2013 de Ronde van de Kerspelen gewonnen!

 

Deze supermooie klassieker met start en finish in Drogeham was een zware door zijn lengte en werd nog zwaarder gemaakt door de harde wind!

 

Bram Verweij had al weken zijn zinnen gezet op deze koers en  dankzij een goede teamwork en een bereconditie vandaag was Bram de sterkste! Bram vertelde na de koers dat hij alles gegokt had op de sprint! Dat bleek een goede gok te zijn want in de sprint versloeg hij Harry Sweering, vlak daarachter kwam jonkie Coen Rijpma binnen op de 3de plaats!

 

Teake-Piet van der Werf werd 6de, wederom een goede prestatie van onze vrolijke Fries. Het is eigenlijk wachten op de eerste overwinning! Dat vind hij zelf ook! Dat gaat vast niet lang meer duren! Marco Hoekstra werd 20ste, Gijs Strating 24ste, Jos Harms 49ste en Sven Kramer was de laatste van het NWVG stel op de 61ste plaats. 

 

Onze ploeg reed weer als een trein en mede doordat de mannen subliem met elkaar samen wisten te werken, behaalden ze weer een overwinning!

 

Na de Ronde van Groningen, Omloop van het Ronostrand, Omloop van de Hoeksche Waard en de Fietsen en Koffie Dorpenomloop van Drenthe hebben ze weer een klassieker op hun naam mogen bijschrijven! En daar zijn we reuzetrots op!

 

Bram over de finish! Fotocredit Rudie Ottens

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook