Sander Iwema verrast en valt in Moerdijk

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Sander Iwema verrast en valt in Moerdijk door te sturen naar een vriend.

11-06-2013 09:27:24

Het zag er allemaal prima uit voor de NWVG belofterenners in de Ster van Moerdijk.

 

Sander Iwema zat keurig tussen de grote mannen in de 2de groep en Frank van Kuijk en Hannes Boeckhout reden keurig in de 3de groep.

 

Maar de Ster van Moerdijk is een zware wedstrijd, een wedstrijd die pas in volle finale definitief beslist wordt en dat gebeurde ook vandaag.

 

Sander reed voor wat hij waard was, maar door een val werd hij na 130 kilometer uitgeschakeld voor de prijzen, Sander had meer verdiend, maar deed wel weer veel ervaring op, tenslotte rijdt hij voor het eerst dit jaar mee met de grote mannen!

 

Frank (61ste) en Hannes (66ste) werden geklasseerd. Ze mochten eerder afsprinten op de plaatselijke omlopen. Een goede prestatie van beide heren, aangezien zij ook over weinig ervaring beschikken. Als je dan geklasseerd wordt in een grote klassieker mag je trots op jezelf zijn!

 

Met deze toppers is de toekomst binnen de NWVG gegarandeerd!

 

NWVG topper in Metec kleuren Elmar Reinders reed weer mee voor de overwinning, mede dankzij zijn werk voor de ploeg won Brian van Goethem. Elmar zelf werd 5de. Wederom een topklassering voor onze nuchtere held over wie binnenkort waarschijnlijk supernieuws over te schrijven is!

 

Sander in actie in Haren.

 

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook