NWVG 2de en 3de op Open Gronings Kampioenschap!!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: NWVG 2de en 3de op Open Gronings Kampioenschap!! door te sturen naar een vriend.

01-08-2013 11:06:50

OGK, het Open Gronings Kampioenschap. Een bijzondere koers. Waarom? Licentiehouders en niet-licentiehouders rijden 113 km over de wielerbaan in Groningen, met een aantal tussensprints voor gekke prijzen en uiteindelijk een kampioenstrui. Je komt er van alles tegen, van ProTour renners tot en met uw buurman die op zondagochtend zijn fietsje pakt voor een tochtje van 80 kilometer...

 

Kortom, voor een ieder grote lol! Ook dit jaar werd de koers weer keihard gemaakt: Aanvallen, kopgroepen, het bleef geen moment rustig op het baantje!

 

In volle finale zijn er nog 2 NWVG'ers die vol voor de overwinning rijden. Johan Nystrand en Gijs Strating. Gijs gaat ervandoor in de laatste ronde met Paul de Haan. Johan springt er solo in 1 jump naartoe en gaat er gelijk op en over. Tot na de laatste bocht blijft Johan op kop en dan toch wordt hij vlak voor de streep teruggehaald door Paul de Haan (Stormvogels), Gijs weet niet meer over Paul heen te sprinten en zodoende wint Paul voor de 2de jaar achter elkaar het OGK! Gijs wordt 2de voor Johan, 2 NWVG'ers op het podium, prima resultaat toch!

 

Uitslag:

1. Paul de Haan
2. Gijs Strating
3. Johan Nystrand
4. Cor van Leeuwen
5. Pieter Postma
6. Johan Knol
7. Sander Pijpers
8. Jan Marten Verbree
9. Bas Seldenrijk
10. Gijs van den Berg

 


Podiumfoto (credits Aukje de Haan)

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook