Rene Corella Braun 92ste op het WK!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Rene Corella Braun 92ste op het WK! door te sturen naar een vriend.

27-09-2013 22:01:47

Onze Mexicaanse vriend en NWVG lid Rene Corella Braun is vandaag 92ste geworden op de wegkoers in het WK voor Belofterenners in het Italiaanse Florence!

 

Zijn verslag:

 

Zo het Wereldkampioenschap is klaar; 92ste geworden. Ik heb geprobeerd  zo veel mogelijk te knechten voor mijn kopmannen. Maar 2 ronden voor het einde (30 km te gaan) ontploften mijn benen volledig in de klim,

 

Ik hoop dat ik mijn teamgenoten in de best mogelijke positie heb afgezet. Het geeft mij grote vreugde om met ons vieren op zoek te zijn geweest naar een gemeenschappelijk resultaat voor de glorie van Mexico.

 

Nu 2 weken rust en dan beginnen de voorbereidingen voor het seizoen 2014!

 

Gracias por sus buenas vibras!

Rene Corella Braun op live tv!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook