Tom-Jelte Slagter gaat niet afwachtend rijden op het WK!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Tom-Jelte Slagter gaat niet afwachtend rijden op het WK! door te sturen naar een vriend.

28-09-2013 18:03:51

NWVG lid Tom-Jelte rijdt zondag zijn tweede WK bij de elite!

 

Na Valkenburg vorig jaar, deze keer in het Italiaanse Firenze. Of, op zijn Nederlands, Florence. Tom-Jelte kwam woensdag in Italië aan, de dag daarna stond nog een goede training op het programma. ,,Mooi gereden over het parkoers en nog wat achter de auto." Bauke Mollema is de kopman van het negental dat bondscoach Johan Lammerts selecteerde. ,,En ik denk dat Weening en Gesink ook erg goed zijn. De exacte tactiek is nog niet besproken, maar ik denk zelf dat ik niet tot het laatst moet wachten. Het is een mooi rondje, maar zoals het nu lijkt krijgen we regen. En dat maakt de koers nog veel zwaarder. In de afdalingen ligt overal nieuw asfalt, dus dat gaat glad zijn."

 

Er wordt op het lastige parkoers in Italië, volgens velen het zwaarste van de laatste jaren, serieus rekening gehouden met Nederland. Zo noemde titelverdediger Philippe Gilbert in zijn rijtje met twaalf kanshebbers liefst drie Nederlanders: Mollema, Gesink en Weening. Tom-Jelte: ,,Zolang ze maar niet denken dat wij de koers wel even gaan hard maken of dragen, haha." 

 

(Bron: tomjelteslagter.nl)

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook