Marco Hoekstra volgend jaar Continental Profrenner!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Marco Hoekstra volgend jaar Continental Profrenner! door te sturen naar een vriend.

12-10-2013 19:51:03

Wielrenner Marco Hoekstra rijdt volgend seizoen niet meer in onze clubkleuren, behalve het NCK natuurlijk!

 

 

Marco maakt de overstap naar de gefuseerde Continental-ploeg van Ruiter Dakkapellen en Wielerteam Parkhotel Valkenburg. Deze formatie gaat verder als Parkhotel Limburg Continentalteam.


Deze ploeg zal actief zijn op het derde niveau van het mondiale wielrennen en rijdt sowieso alle klassiekers in Nederland. De Harenaar is met teammanager Paul Tabak een één-jarig contract overeengekomen.

 

De 24-jarige Hoekstra is content met zijn overstap: "Ik ben blij dat ik een stapje hogerop kan maken. Ik had er niet meer op gerekend, dat het voor volgend seizoen nog zou lukken. Er waren wel contacten, maar dat werd nooit concreet. Dit gelukkig wel."

 

Hoekstra kan vooral in de klassiekers goed uit de voeten. Hij won dit jaar onder andere de Ronde van Groningen en de Ronde rond het Ronostrand. Volgens Tabak is het de bedoeling dat Hoekstra in het voorjaar zijn kansen krijgt en de sprinters gaat ondersteunen.

 

Marco, superveel succes en plezier gewenst volgend seizoen!

 

(Tekst Theo Sikkema, RTVNoord.nl, aangepast door webredactie NWVG.nl)

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook