Elske Oosterwoud is de nieuwe ploegleidster van de damesploeg!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Elske Oosterwoud is de nieuwe ploegleidster van de damesploeg! door te sturen naar een vriend.

19-10-2013 09:12:52

We hebben een nieuwe ploegleidster voor de NWVG-Bike4Air damesploeg! En dat is... Elske Oosterwoud uit het wielergekke dorp Ureterp. Elske is een verdienstelijk schaatster en wielrenster geweest, echtgenote van oud wielrenner Wieger en moeder van 2 kinderen. 

 

Ze zal als ploegleidster de wedstrijden gaan begeleiden en de organisatorische zaken regelen. Voor de trainingen gaat ze de ondersteuning krijgen van Danielle Lissenberg en Dick Bathoorn.

 

De komende jaren zal de nadruk bij de NWVG-Bike4Air dames weer meer op gezamenlijke trainingen vanuit Groningen liggen waardoor de NWVG haar regiofunctie voor het Noordelijke vrouwenwielrennen weer als vanouds gaat invullen.

 

Binnen de damesafdeling is er plaats voor rensters die van recreatief tot ambitieus niveau willen koersen. Als wedstrijdprogramma zullen de nationale en internationale UCI klassiekers in Nederland, de Holland Ladies Tour en de Energiewacht Tour worden gereden. Dit programma wordt aangevuld met 2 etappewedstrijden in het buitenland en een paar geschikte wedstrijden in België en Duitsland. Uiteraard staan de dames ook aan de start in de noordelijke criteriums! Een mooie vol wedstrijdprogramma dus! Het is een mix van uitdagende wedstrijden tot wedstrijden op een redelijk niveau, zodat iedereen leuke wedstrijden kan rijden!

 

Op dit moment bestaat de damesploeg uit 18 rensters en die staan te trappelen van ongeduld om te gaan trainen en koersen met hun nieuwe ploegleidster! Dames succes en we houden jullie in de gaten!

  

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook