John van Helden nieuwe ploegleider Elite-Beloften team!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: John van Helden nieuwe ploegleider Elite-Beloften team! door te sturen naar een vriend.

01-11-2013 09:46:35

John van Helden is de nieuwe ploegleider van ons Elite-Beloften team! Deze prachtige functie gaat hij natuurlijk samen invullen met onze andere topper, Marcel Nagengast!

 

John is geen onbekende van onze club, al jarenlang mechaniekerde hij erop los en wat opviel aan John was zijn wielerkennis en zijn positieve instelling! Dus toen John afgelopen koersjaar 1 keer eens links voorin de ploegleidersauto mocht zitten dachten hij en zijn teammakkers, dat is leuk en gezellig, dat doen we vaker!

 

John aan het woord: Ik heb er veel zin in om met deze groep mooie prestaties neer te zetten, ik zal proberen een fijne frisse wind door het team te laten waaien en ik kan niet wachten om de mannen weer te zien koersen in mooie opvallende outfits en dito bikes! Ik heb gemerkt dat de groep blij was met mijn komst en ik voel me bij de NWVG ook erg als een vis in het juiste water!

 

John heel veel plezier en succes gewenst in 2014!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook