Team Fietsen En Koffie / NWVG 3de op Wintertriatlon Assen!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Team Fietsen En Koffie / NWVG 3de op Wintertriatlon Assen! door te sturen naar een vriend.

01-11-2013 13:35:09

3 Weken voorbereiding! Dat hadden de mannen gehad voor de wintertriatlon van Assen en in die voorbereiding ging ook nog van alles de knoei in door slecht weer en dergelijke... dus wielrenner Sander Iwema, wielrennende schaatser Jorrit van de Kant en broerlief de hardloper Bas van de Kant hadden er zin in! Onder het motto van; We doen ons uiterste best en we zien wel waar we op het einde staan begonnen de mannen! 

 

Bas finishte zijn hardlooprace op een prima 12de plaats, moe en voldaan gaf hij het stokje over aan Sander die werkelijk knalde over de wegen, hij knalde zo hard, dat hij ook nog eens letterlijk onderuit knalde. Enigszins geschrokken stapte hij snel weer op en wist toch een gemiddelde van 39,5km/u uit zijn Phinney te persen! UIteindelijk finishte Sander als 5de in de tijdrit, dus het podium was dichtbij! Jorrit had dus nu het stokje overgenomen van Sander, hij reed enorm sterk en pakte nog 2 teams terug! 3de dus!

 

Een mooi resultaat en dat de mannen blij waren met hun prestatie en de daarbij behorende Bartje trofee zien op de mooie podiumfoto's!

 

Volgend jaar, is ons toegefluisterd, gaan de mannen voor het mooiste Bartje, die van de overwinning!

 

Op veel podia zie je teleurgestelde of zelfs boze gezichten, deze mannen zijn allemaal winnaars!

 

(Verzin zelf een onderschrift, stuur deze op naar de facebookpagina en kom op de website!)

 

Een knallende Sander prachtig in beeld gebracht door fotograaf Marc van der Duin! Kijk ook eens op www.marcvanderduinfotografie.nl

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook