Bert-jan Lindeman naar Rabobank Development Team!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Bert-jan Lindeman naar Rabobank Development Team! door te sturen naar een vriend.

27-11-2013 13:30:48

Bert-jan Lindeman is eindelijk maar toch zeker van een goed contract voor 2014! 

 

De Vacansoleil prof van 2013 was in gesprek met meerdere pro-tour ploegen, maar moest kiezen voor een ploeg op continental niveau. Weliswaar is het een stap terug voor de Assenaar en voorjaarsman bij uitstek, maar het Rabobank Development team is een ploeg met mooie kansen met een bijzonder uitgebreid wedstrijdprogramma. Bert-jan wordt ingezet als wegkapitein, de jonge talenten kunnen inderdaad een hoop leren van zijn ervaring. Tenslotte zei wielerkenner Michel Wuyts tijdens de live uitzending van de E3 Prijs: Welke ploeg wil er nou geen Lindeman hebben in de ploeg! 

 

Dat heeft Arthur van Dongen, ploegleider van het Rabobank Development Team dus goed in zijn oren geknoopt en nam contact op met Bert-jan! De deal was snel beklonken en volgend jaar krijgen we dus een bijzondere NWVG delegatie aan de start in de vele internationale klassiekers! Elmar Reinders en Jochem Hoekstra voor Piels! Umberto Atzori en Adrie Lindeman voor Koga Cyclingteam. Marco Hoekstra voor Parkhotel en nu dus ook Bert-jan in de vertrouwde Rabo kleuren!

 

Bert-jan, succes en veel plezier gewenst in je nieuwe uitdaging!

 

Bert-jan op kop bij het NCK!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook