Geslaagd nieuwjaarsontbijt bij Bathoorn Autoschade!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Geslaagd nieuwjaarsontbijt bij Bathoorn Autoschade! door te sturen naar een vriend.

04-01-2014 17:40:07

Het was vanmorgen druk bij Bathoorn autoschade in Roden! Traditioneel luidt de NWVG het nieuwe jaar in met een gezamenlijk nieuwjaarsontbijt.

 

De familie Bathoorn had voor een enorm uitgebreid ontbijtbuffet gezorgd met alles erop en eraan! Er waren maar liefst 90 NWVG leden aanwezig om te eten, te vergaderen en te trainen!.

 

Alle categorieën waren present! Niet alleen de Jeugd, Nieuwelingen/Junioren, Amateurs, Dames en Elite/Beloften! Maar ook onze toerafdeling en de wedstrijdorganisatiecomité waren in grote getallen aanwezig! We zijn 1 grote NWVG familie!

 

Na de opening door Dick Bathoorn hebben we ons het ontbijt goed laten smaken. Daarna heeft voorzitter Peter van der Wal met een korte nieuwjaarsrede het jaar ingeluidt. Zijn boodschap was dat we de grootste vereniging in het Noorden zijn en dat we met een sterke Elite/Beloften groep, groeiende aantallen bij alle categorieën en een sterke organisatieafdeling best trots op mogen zijn. Bijzonder is en bijft het dat we met Bike4Air aandacht vragen voor CF.

 

Na een financieel moeilijke periode gaat het nu de goede kant weer op met de vereniging. De Elite/Beloftenpoeg beschikt over een sterke groep sponsors en de Jeugd, Nieuwelingen/Junioren en Dames zijn er in geslaagd de broeksponsors te vinden waardoor de budgetten ten opzichte van het afgelopen jaar zijn gegroeid. Daarnaast sprak Peter de wens uit dat we met elkaar de schouders onder de vereniging zetten en met elkaar het plezier in de wielersport blijven bedrijven.

 

In een korte ingelaste algemene ledenvergadering is de begroting 2014 aangenomen. Tijdens de vergadering is afscheid genomen van Dick Bathoorn als bestuurslid, Door veel werk met het bedrijf wil Dick een stapje terug doen. Onze dank is groot voor Dick zijn inzet en hij werd beloond met een lekker presentje. Danielle Lissenberg-Bekkering treed toe tot het bestuur en dit kon op instemming van alle leden rekenen! Na het ontbijt en de korte vergadering zijn alle categorieën de weg op gegaan om in de heerlijke zonnige weersomstandigheden een mooie training af te werken.

 

Een geslaagde dag waarbij onze dank uitgaat naar de familie Bathoorn!

 

Lekker eten, met liefde bereid door de familie Bathoorn, dank jullie wel!

 

Waar normaal de auto's staan om hersteld te worden wordt nu lekker gesmuld door 90 NWVG leden!

 

De jeugdcategorie at hun buikje lekker vol!

 

Ploegenfoto!

 

En dan nu! Koersen!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook