Doe mee aan de Bike4air challenge!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Doe mee aan de Bike4air challenge! door te sturen naar een vriend.

11-01-2014 10:34:27

In het weekend van 14 en 15 juni 2014 kunnen wielrenners, toerrenners
 en/of andere fietsers op diverse manieren mee gaan doen aan de Bike4AIR Challenge!

 

Met de Bike4AIR challenge wordt geld ingezameld voor de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis, de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting.

 

U maakt kennis met een prachtig en afwisselend stukje Noord-Nederland. U wordt sportief uitgedaagd en goed verzorgd terwijl u bijdraagt aan de strijd tegen een slopende ziekte. U kunt zowel individueel als in teamverband deelnemen.

 

Voor de echte liefhebbers die een echte uitdaging zoeken is er zaterdag de start van de 24 uurs tocht over circa 440 km! Als u het leuk vindt om met een groep vrienden of clubgenoten mee te doen dan kunnen jullie kiezen voor de estafette waarin jullie als ploeg van vier renners allemaal 110 km gaat fietsen.

 

Als u een kortere tocht op zondag wil gaan rijden, dan kan dat met de NTFU toertocht van 110 km. Als centrale plaats hebben we gekozen voor het prachtige plaatsje Winsum. Winsum is een mooi dorp met een betrokken gemeenschap en een prachtig gezellig centrum met dorpsplein.

 

De route gaat uitgezet worden door de leden van NWVG-Bike4AIR, zij kennen natuurlijk de mooiste plekjes en routes. De grote route is zeer variërend van de kop van Groningen tot het prachtige Westerwolde gebied tot in Friesland en de kop van Drenthe!

 

We gaan er een waar feest van maken voor deelnemers en aanhang!

 

Kijk eens op www.bike4airchallenge.nl voor meer informatie en wie weet, tot in winsum!!!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook