Topfavorieten Ronde van Groningen

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Topfavorieten Ronde van Groningen door te sturen naar een vriend.

27-02-2014 11:40:09

Zaterdag begint het seizoen weer! De eerste KNWU Clubklassieker is uiteraard de Ronde van Groningen. Een prachtige wedstrijd die garant staat voor strijd, waaiers, hardheid en sensatie!

 

Dit jaar is er een bijzonder sterk deelnemersveld in de Ronde, wie zijn de favorieten?!

 

West Frisia heeft met Harry Sweering met rugnummer 1 een grote kandidaat voor de zege.

 

Onze eigen NWVG-Bike4Air heeft met Gijs Strating, Jos Harms, Peter Merx en Coen Rijpma maar liefst 4 grote kanshebbers voor de overwinning! Gijs vertelde ons al zijn plan en we mochten het ook online zetten! Hij gaat voor een solo overwinning! Overige toppers zijn eerstejaars belofterenner Rick Goeree en trainingsbeest Jorrit van de Kant. Beide renners gaan voor de punten en misschien wel voor een verrassing!

 

En wat te denken van Theo Postma, die met nummer 13 moet starten in de kleuren van de WV Otto Ebbens.

 

Topsprinter Paul de Haan is kopman bij de Stormvogels, komt het op een sprint aan, is deze man bijna onklopbaar!

 

Ook de Oldenzaalse Wielerclub is dankzij een harde trainingswinter weer in goede vorm, dat kunnen we ook zeggen van het Kanjers voor Kanjers Wielerteam, die met groot kampioen Nick Kweldam een kandidaat hebben voor de ereprijzen!

 

Leander Schreurs is ook weer van de partij, notabene met Noord-Holland ploegmakker Wim Botman!

 

WV de Kannibaal uit Peize heeft met Bram Verweij een goede man voor de top10, maar ook sluwe vos Arjen Elferink gaat er vast bij zitten in volle finale.

 

Oud prof Wouter Mol fietst nu voor zijn plezier donders hard bij de HRTC Hoorn, de concurrentie heeft zijn rugnummer (81) al op hun informatie-framesticker gezet!

 

Ploeg nummer 25 is “Belkin de Jonge Renner” de opleidingsploeg van de Belkin ploeg waar onze eigen Bauke Mollema voor rijdt! Zij komen ook met grote namen, zoals Roy Eefting en Mats Boeve!

 

Wat een enorme lijst aan superfavorieten, de KNWU Clubcompetitie lijkt sterker dan ooit bezet te zijn met grote clubs met toprenners! We gaan het zaterdag zien in het pitoreske Usquert!

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook