Pijnlijke Ronde van Groningen voor NWVG/Bike4Air

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Pijnlijke Ronde van Groningen voor NWVG/Bike4Air door te sturen naar een vriend.

01-03-2014 21:55:10

Het is de mannen van de NWVG/BIke4Air vandaag niet gelukt om 3 jaar achter elkaar de Ronde van Groningen te winnen.

 

De boog stond flink gespannen en dat was voor de start goed te merken. Wat de coureurs vandaag bijna niet merkten was windgeblaas. In de weken voor de koers werd je zowat van je fiets geblazen en vandaag was er niets, helemaal niets!

 

Dus werd het een gezapige Ronde van Groningen. Iedereen keek na de NWVG en in de finale werd het een spervuur van aanvallen en bij de beslissende aanval kon de NWVG helaas niet reageren. 

 

Ondanks verwoede pogingen van Jos Harms en Coen Rijpma bleef er een kopgroep weg zonder 1 van ons erbij.

 

In die kopgroep ging oud Piels renner Daan Meijers er solo vandoor en won magnifiek de Ronde van Groningen. Daan was er superblij mee en met deze winnaar krijgt de Ronde weer een groot coureur op de zegelijst!

 

In de sprint van het peloton werd Gijs Strating 15de en baalde daar stevig van, gelukkig werd hij getroost door zijn vriendin en daarna straalde onze kopman weer, volgende week is er een nieuwe mooie kans in Zwolle Gijs, pak deze topper!!

 

16de werd Rick Goeree en hij laat nog maar eens zien dat hij een talent is met grote mogelijkheden! Coen Rijpma, Jorrit van de Kant, Peter Merx en Jos Harms zaten verderop in het peloton.

 

Teleurgestelde gezichten dus na de finish, nu een weekje op de blaren zitten en dan sportief revanche halen in de Ster van Zwolle en de Ronde van Zuid-Holland! Hup NWVG/Bike4Air!

 

Compleet peloton, NWVG/Bike4Air attent voorin (foto Erik Homan)

 

Jos Harms of fraai portret (Foto Eppo Karsijns Media)

 

Hoog overleg (wederom een foto van Eppo Karsijns Media)

 

Rick Goeree in actie (Foto Aukje de Haan)

 

Daan Meijers wint in een druk bezocht Usquert! ( Fraaie foto van Aukje Haan vanaf het podium)

 

Gijs kan weer lachen na een zoen van zijn vriendin! (Foto Rudie Wiersma)

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook