NWVG/Bike4Air renners waaien weg in Haarlemmerliede!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: NWVG/Bike4Air renners waaien weg in Haarlemmerliede! door te sturen naar een vriend.

16-03-2014 15:37:31

Wat een wind! Wat een vliegtuigen en wat is het weer koud!!! Voorjaarsweer dus en de koers van de vliegtuigen is de Ronde van de Haarlemmerliede! Een prachtige koers met elk jaar toppers aan de start!Dit jaar werd het eens strijd tussen Metec en Piels! 2 man reden in de finale weg, de Belg Dries Hollanders (Metec) die graag in Holland rijdt en Rens te Stroet. Beide mannen weten hoe het is om grote koersen te winnen en dus maakten de mannen er een spannend duel van! Dit keer was Rens de snelste en bezorgde Piels wederom een mooie zege!Daarachter was het dringen in de eindsprint voor de laatste podiumplek. Geert van der Weijst was hierin de snelste, vlak voor eigen NWVG/BIke4Air renner in Koga kleuren Umberto Atzori. Umberto pakte daarmee weer een mooie ereprijs en is weer goed op pad dit seizoen.


Hoe ging het dan met onze clubmannen, nou... niet zo goed! Peter Merx viel uit door mechanische pech, de rest van de mannen waaide weg uit de koers. 1 man zagen we aan de streep en dat was de Benjamin van de ploeg en hij heet ook nog eens Benjamin! Benjamin Zuidema reed een prima wedstrijd tussen de grote kanonnen en finishte op een nette 45ste plaats! Met de gedachte dat dit een eerstejaars Belofterenner is, wordt dat vast smullen in de aankomende wedstrijden die de Beloftes gaan rijden!En zo was het toch gezellig in het sfeervolle clubhuis van H.S.C. de Bataaf, waar we wederom weer een heerlijke wielermiddag hebben meegemaakt!
 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook