NWVG/Bike4Air rijdt een goede Omloop van de Veenkoloniën

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: NWVG/Bike4Air rijdt een goede Omloop van de Veenkoloniën door te sturen naar een vriend.

08-04-2014 17:08:51

Afgelopen zaterdag stond de 2de koers van de KNWU Clubcompetitie Noord op het programma.

 

De Omloop van de Veenkolonien is echt een heerlijke klassieker, draaien, keren, waaiers en je gaat alle kanten op in Oost Groningen en in die richting trainen de mannen altijd, dus wie weet!

 

Een sterke kopgroep met 7 man (met Gijs Strating) leek de benen te nemen, maar 35 kilometer voor de aankomst kwam het peloton toch weer terug. Maar de NWVG brigade gaf niet op en poef, daar zat hij dan in de nieuwe kopgroep, en dat was niemand minder dan onze eerstejaars Belofterenner Rick Goeree!

 

Rick deed zijn werk, reed hard, maar was ook leeg bij de aankomst, 9de werd hij en daarmee zorgde hij er wel voor dat onze mannen dik in de punten reden! Net als in de eerste wedstrijd, de Ronde van Groningen wist Daan Meijers ook deze koers overtuigend te winnen!

 

 

De rest van de mannen finishten in het peloton, in de tussenstand van de KNWU Clubcompetitie Noord staan de NWVG/Bike4Air ploeg nu 7de, de mannen zijn al weer flink aan het klimmen!

 

De kopgroep in het DVHN, foto Ottie.nl

 

De nieuwe stand, we komen eraan!

 

 

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook