Kevin Snijder op avontuur in Wim Hendriks Trofee!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Kevin Snijder op avontuur in Wim Hendriks Trofee! door te sturen naar een vriend.

28-04-2014 11:59:33

We spreken met Kevin en die zit vol adrenaline! Wat is er gebeurt Kevin?Nou we reden de Wim Hendriks Trofee, wat een chaos zeg, ik fiets al meer dan 14 jaar maar dit sloeg werkelijk ALLES!
 

Nou Kevin, we zijn nu wel benieuwd, wat gebeurde er dan allemaal?
 

Er zijn geen 100 afgereden omdat het zo hard ging, meer omdat ze allemaal op de grond lagen, en het allermooiste was nog dat ze met 12 man wegrijden in de laatste ronde en dat er achterom word gekeken en dat zo volgas met 6 man onderuit gaan In de kopgroep notabene!
 

Dat doet ons denken aan de Urbanus film Hector Kevin, maarre nog prijzen gehaald dan?
 

Helaas geen hoofdrprijs. Ik kon niet met de besten mee maar ik kwam in de achtervolgende groep terecht. Ik ben uiteindelijk 16de geworden!Snel maar effe vragen wat die ploegleider van jullie daar allemaal over te zeggen heeft, John kom er maar in:


De Bike4Air/NWVG mannen waren vandaag goed bezig in het Zeeuwse Koewacht tijdens de Wim Hendriks Trofee. Door een 16e plek van Kevin, de 21e van Cor van Leeuwen en de 25e plek van Jorrit van de Kant pakten we de 2e prijs in het ploegenklassement. Het begint te draaien!Knotsgekke koers dus met een goede afloop voor onze mannen! Een 2de prijs in het ploegenklassement in deze koers is een prestatie om trots op te zijn! De koers werd gewonnen door oud prof Hans Dekkers.

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook