Young Talents Team steeds meer succces

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Young Talents Team steeds meer succces door te sturen naar een vriend.

05-05-2014 19:48:27

Met een podiumplaats voor Paulien Koster en een zesde plaats voor Fianna Stenveld hebben onze junior-dames zich afgelopen zaterdag in Oosterwolde weer laten zien. In de snelle koers, er werd veertig gemiddeld gereden, volgde de ene schermutseling zich na de andere op. Slechts die ene in de voorlaatste ronde lukte en met amper enkele meters voorsprong voor de twee koplopers werd de sprint ingezet. Paulien won de sprint van het peloton en werd derde en haalde hiermee voor de tweede keer in dit prille seizoen een podiumplaats. Fianna werd vierde in de pelotonsprint wat goed is voor een 6e plek in de uitslag. .Els Huizing werd 17e.

Bij de nieuwelingen werd Sven de Haan 35e in het peloton, Thijmen de Vries 48e. Timon van der Wal behaalde plek 50, gevolgd door Jesse Hendrix op 51.

In de duvelse koers de Bergomloop van Simpelveld wist junior Kris Atema zich anderhalf uur - van de twee uur koers - op de Remigiusstraat te handhaven. Hij bleef net buiten de uislag Cor Janze moest er iets eerder uit. .   

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook