Nieuwelingen tevreden over DK-weg

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Nieuwelingen tevreden over DK-weg door te sturen naar een vriend.

10-06-2014 15:27:45

De concentratie vlak voor de start is op de gezichten af te lezen. Van Stef Nomden, Thijmen de Vries, Sven de Haan en Max Grave. Jesse Hendrix staat er net niet op. Op de toogdag van het wielerdistrict - met complimenten voor de organisatie - moesten onze eerstejaars nieuwelingen zich zien staande te houden. Sven met de 15e plaats, thijmen met de 27e mogen heel tevreden zijn. Max (32e), Jesse (33e) en Stef (34e) mogen tevreden zijn met deze voor nieuwelingen uitgeharde koers.

Ingrid Huizing leverde met de 10e plek een mooie uitslag af. Kris Atema en Cor Janze reden een uitstekende wedstijd bij de junioren. In de slotkilometer kon Cor het peloton net niet houden (24e). Kris kon in de Herestraat niet incasseren wat hij verdiend had en moest genoegen nemen met plaats 18. 

Met dank ook aan Nico en Thea, de ouders van Noëlle waar we ons kamp in Baffeld hadden opgeslagen. Thee en koffie en soep en rust. Een betere gastvrijheid kan men zich in het wielrennen niet voorstellen. Lien zorgde voor de foto's  

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook