Bike4AIR Challenge groot succes! Verslag damesteam!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Bike4AIR Challenge groot succes! Verslag damesteam! door te sturen naar een vriend.

02-07-2014 12:41:27

Het damesteam van de NWVG/Bike4Air heeft trots meegedaan aan de Bike4Air Challenge.

 

Nadat de meiden al weken 'voorwerk' hadden gedaan door het verkopen van aapjes, koeken en andere acties bij onder meer het criterium van Haren en het DK in Baflo was het afgelopen weekend eindelijk zo ver: de Bike4air Challenge kon beginnen!

 

De eerste groep startte zaterdagavond om 19.00 uur, de tweede groep 's avonds tegen 00.00 uur. Deze nachtelijke rit ging oa langs Noordpolderzijl. Voor extra veiligheid en service reden Tilly Bakker en Elske Oosterwoud met een auto achter de groep aan en daar was voorzitter Peter van der Wal op een bepaald moment erg blij mee. Hij reed namelijk lek en hoefde nu niet ter plekke zijn bandje te wisselen, maar kreeg een nieuw wiel!

 

De ochtendgroep ging om 7.00 uur van start voor de derde lus en tot slot vertrok groep 4 met enkele bikkels die de eerste lus al hadden gereden (Erica, Marloes en Elaine), die 's nachts al gereden hadden (Daniëlle en Eyelien) en enkelen die juist de 3e lus hadden gereden (Nathalie en Annie). De laatste lus voerde onder andere langs de sponsor van de dames Hiemstra Fietsen. De pauze hier met lekker suikerwafels en 'vers' drinken was  erg welkom! Dank je wel daarvoor!

 

De dames kijken terug op een bijzonder geslaagd evenement. Ruim 2850km is er afgelegd en meer dan €3000,00 is er binnen gebracht!

 

De totale opbrengst van de Bike4aIr CHallenge is meer dan €23.000 en dat is toch echt een succes te noemen voor de eerste editie!

 

Echt een mooi evenement met super inzet van de damesgroep.

 

Groeten Danielle Bekkering

 

De Nachtploeg!

 

Pauze bij Hiemstra!

 

Ploegenfoto na de finish!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook