Danielle Bekkering wint de Ronde van Obdam!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Danielle Bekkering wint de Ronde van Obdam! door te sturen naar een vriend.

27-07-2014 11:43:24

Daniëlle Lissenberg-Bekkering wint wederom, ditmaal is ze de snelste in de Ronde van Obdam!

Na 60 kilometer versloeg de 37-jarige renster van Bike4Air/NWVG haar medevluchtster Trieneke Fokkens (33) uit Leutingewolde in de eindsprint met een fietslengte verschil.

Met nog ongeveer acht kilometer te gaan reed de fietsende marathonschaatsster weg bij het peloton. Een ronde later sloot Fokkens (Ronald McDonaldhuis Groningen Cyclingteam) bij Bekkering aan. Bekkering over de laatste kilometers ,,Twee hardrijders bleek een goeie combinatie om het peloton voor te blijven. Aanval is de beste verdediging.” De twee bleven uit het bereik van het peloton en in de sprint-a-deux was Bekkering de winnares van 2013 in Obdam de baas. Bekkering won een maand geleden in Drachtstercompagnie al de Omloop van de Kompenije.

Ook de rest van de ploeg reed een goede wedstrijd, zo was Mariël Borgerink nog in de aanval en werd Melissa Steenhof uiteindelijk 5e.

Quote Daniëlle:
Winst in Obdam! In de finale weggereden in de Ronde van Obdam.. En samen met Trieneke Fokkens het peloton voor gebleven! Mooi teamwork met de NWVG-BIKE4AIR meiden :-)

groetjes, Daniëlle
 

Podiumfoto, fotocredtis bij dit verhaal Marco Hamperium, www.hamperium.com

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook