Bloemen voor Koster en 2e plaats algemeen klassement

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Bloemen voor Koster en 2e plaats algemeen klassement door te sturen naar een vriend.

29-07-2014 21:23:52

In het criterium in de wijk Vredeveld in Assen pakte Paulien Koster de tweede plaats op het podium en schoof meteen door naar de tweede plaats in het algemeen klassement. Na wat schermutselingen lukte het Paulien om met een kopgroep van drie rensters – waaronder de gele truidraagster – een gat te slaan waar het peloton geen antwoord op had.  In de eindsprint legde Paulien beslag op de tweede plaats. Bovendien leverde de ontsnapping haar ook nog een tas vol punten op waardoor ze morgen in de groene trui van start gaat.  En stond vandaag weer een renster van het NWVG Young Talents Cycling Team  op het erepodium van de Asser meerdaagse.
In dezelfde koers voor de junior dames behaalde Fianna Stenveld de 12e plaats wat haar plek 10 in het algemeen klassement oplevert. Eline Oosterwoud werd 50ste.  Bij de nieuwelingen m eindigde Ingrid Huizing op plek 59.
In een loeizware koers voor de junioren wisten Kris Atema (48ste) en Cor Janze (51) zich staande te houden in het peloton.  

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook