NWVG zonder Sven Kramer in Finaleweekend

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: NWVG zonder Sven Kramer in Finaleweekend door te sturen naar een vriend.

12-09-2014 16:51:02

Dit weekend is het zover!

 

Het Finaleweekend van de KNWU Clubcompetitie. En dat is dit jaar lekker dichtbij! Bijna was het kampioenschap niet doorgegaan, maar dankzij snel handelen van de Stichting Wielerevenementen Groningen hebben we weer een fantastisch weekend voor de boeg!

 

Wie wordt er kampioen? Wie pakken de individuele prijzen en wie zijn de deelnemers van de NWVG!

 

Nou laten we dan maar beginnen met het slechte nieuws: De man in naderende topvorm en Olympisch Kampioen Sven Kramer moet helaas de koers aan zich voorbij laten gaan door andere verplichtingen.

 

Maar ook zonder Sven kon de ploegleiding een goede ploeg samenstellen voor de 4 wedstrijden in 2 dagen tijd. Elke renner rijd 3 onderdelen! De mannen zijn Teake-Piet van der Werf, Niels Potze, Coen Rijpma, Frank Vreugdenhil, Christoph Haxsen en Jos Harms.

 

Voor de tijdrit zullen Teake-Piets, Niels en Coen alles op alles zetten. In het criterium zijn dit Frank, Christoph en Jos. De ploegentijdrit wordt met zijn allen gereden. In de klassieker staan ook alle mannen aan de start! Het doel is vanzelfsprekend om de NWVG op de kaart te zetten en als ploeg een mooi resultaat te behalen!

 

Kom zaterdag en zondag allemaal naar Usquert om de NWVG mannen aan te moedigen!

 

Bekijk starttijden, deelnemers en alle andere koersinformatie op www.finaleclubcompetitie.nl

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook