Clubweekend Pagedal 30 en 31 januari

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Clubweekend Pagedal 30 en 31 januari door te sturen naar een vriend.

10-01-2016 13:13:20

Het bestuur van de NWVG heeft de groepsaccommodatie De Pageborg bij Stadskanaal gereserveerd voor het traditionele trainingsweekend voor alle rennersgroepen van de vereniging (van jeugd t/m veteranen). 

 

 

 

 

zaterdag 30 januari 2016
09:00   10:00   Ontvangst met koffie/thee voor ouderen en limonade voor de kinderen
10:00   16:00   Gebruik van een bovenzaal voor de opslag van tassen
16:00   16:30   Inchecken
17:45   18:00   Diner op basis van maaltijdservice (lasagne bolognese met stokbrood en sla)

 

zondag 31 januari 2016
15:00   21:00   Uitchecken

 

De Pageborg maakt deel uit van het (veel grotere) Pagecentrum en is een zeer comfortabele accommodatie met ruime slaapgelegenheid en veel faciliteiten voor een onderhoudend verblijf. Het Pagecentrum ontvangt ons zaterdag 30 januari tussen 09.00 - 10.00 uur in het entreegebouw, waarin ook een indoor zwembad is gevestigd.

 

Na de ontvangst met koffie werken onze verschillende rennersgroepen onder begeleiding van trainers en ploegleiders een training op de racefiets af. Omkleden en na afloop douchen kan in de kleedruimten bij het zwembad. Bij (onverhoopt) slecht weer kan er ook op alternatieve wijze worden getraind, bijvoorbeeld in de vorm van een bosloop of door indoor te gaan zwemmen. Vanaf 16.00 uur kunnen we onze intrek nemen in de groepsaccommodatie De Pageborg. Tot die tijd kan de bagage worden gestald in een zaaltje van het entreegebouw..

 

Uiteraard zien we graag een zo groot mogelijke deelname tegemoet. Het weekend is ook erg geschikt om het saamhorigheidsgevoel binnen de vereniging te vergroten en elkaar – renners, begeleiders en bestuur – beter te leren kennen.

 

De overnachting en de maaltijden zijn kosteloos voor de deelnemers. Opgeven kun je je bij je ploegleider. Doe dat tijdig, zodat we weten hoeveel eten en drinken we moeten inslaan. Ook graag aangeven of je vegetariër bent.

 

Noodzakelijk om mee te nemen zijn je fiets, helm, warme wielerkleding, fiets- en loopschoenen, éénpersoonsdekbedovertrek + hoeslaken + kussensloop, zwemkledij en twee handdoeken (waarvan één voor het zwembad).
Verdere informatie over het Pagecentrum vind je op www.pagedal.nl.
 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook