Van der Graaf door de sneeuw in Veendam

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Van der Graaf door de sneeuw in Veendam door te sturen naar een vriend.

15-01-2017 18:28:29

15 januari

Het is genieten van het winterse weer, tijdens het warm rijden op de crosser over besneeuwde wegen in het zonnetje van Groningen naar Borgerswold in Veendam. Aldaar werd vandaag een ICW veldcross georganiseerd. Een uitdagend parcours over besneeuwde velden, door het bos en geulen, steile klimmetjes bezaaid met boomwortels en ploeteren door het zandstrand. Anne Marijn stond enigszins angstig aan de start om dit technische parcours aan te vallen. Maar al doende leert men en met het rondje ging het beter! Totdat de vermoeidheid wat toesloeg en bij het van de fiets springen zij ongelukkig haar knie stootte aan het frame (ja, dat is een beetje dom; red.).Lees meer

Gezelligheid in Roden, sneeuwkoersen in Didam

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Gezelligheid in Roden, sneeuwkoersen in Didam door te sturen naar een vriend.

14-01-2017 20:19:07

14 januari

Vandaag was het tijd voor het traditionele NWVG-Nieuwjaarsontbijt bij één van onze sponsoren Bathoorn in Roden. In alle vroegte, door de kou en sneeuw verzamelden een deel van onze rensters zich voor een gezamenlijk ontbijt. Na een stevig Hollands ontbijt met hagelslag, suikerbrood en (chocolade)melk, was het tijd voor de eerste training van 2017. En niet zomaar een training, dappere rensters ploeterden door de sneeuw op de weg en sloegen de sneeuwvlokken van de brillen en helmen. Na een korte lekstop in Aduard werd weer koers gezet naar Roden om op te warmen. De kop van het nieuwe seizoen is er af!

Ondertussen streed Josine omLees meer

Vos oppermachtig bij het NK-veldrijden, Woudsma rijdt steady

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Vos oppermachtig bij het NK-veldrijden, Woudsma rijdt steady door te sturen naar een vriend.

14-01-2017 17:01:08

8 januari

Vandaag was het tijd voor het NK-veldrijden in Sint-Michielsgestel waar onze renster Josine Woudsma de eer hooghield namens NWVG-uplus.

In een sterk bezet startveld, waar alle grote namen die om de medailles en om dé kampioenstrui streden, vloog Josine het veld in na het startschot.

Het parcours was er niet makkelijker op geworden na de sneeuwdag van gisteren. Dit liet met name in het bos zijn sporen na waardoor diepe sporen ontstonden door de modder. Grasstroken werden afgewisseld met zeer technische stukken in het bos, glibberige schuine stroken en alle aspecten van een echte veldrit kwamen voorbij; brug, trap, balkjes en zaLees meer

Nieuwe website NWVG-uplus dames wielerteam

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Nieuwe website NWVG-uplus dames wielerteam door te sturen naar een vriend.

06-01-2017 17:18:37

6 januari

Als voorproef op een make-over van de NWVG verenigingswebsite, presenteert het NWVG-uplus dames wielerteam vandaag haar nieuwe website! Met dank aan sponsor Exception is deze prachtige site tot stand gekomen.

Uiteraard kunt u het wielernieuws omtrent het damesteam ook blijven volgen op deze verenigingssite!

Geen maat op Vos, modderploeteren voor Oosterwoud en Woudsma

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Geen maat op Vos, modderploeteren voor Oosterwoud en Woudsma door te sturen naar een vriend.

04-01-2017 21:24:06

4 januari

Aan de start van de Centrumcross in Surhuisterveen, een Nationale cross, stonden vandaag grote namen, waaronder zevenvoudig winnares Marianne Vos en regerend Nederlands Kampioene op de weg Anouska Koster. Niettemin stonden vandaag twee van onze rensters aan de start, vol moraal in de nieuwe wielerkleding, te popelen om het modder van Surhuisterveen in te duiken. De wedstrijd werd gekenmerkt door modder, regen en hagel. Kortom, de perfecte omstandigheden voor een loodzware cross. Zo bleek ook uit de woorden van de latere winnares Vos, wie haar 8e overwinning in Surhuisterveen op haar naam schreef; ‘dit was wel een van de zwaardere edities’.Lees meer

Wendy schittert in Norg!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Wendy schittert in Norg! door te sturen naar een vriend.

27-12-2016 10:28:10

26 december

Wat is er nou leuker dan op 2e Kerstdag een nationale cross te rijden? Het zonnetje scheen eindelijk weer, dus Wendy, Paulien en Irene hadden er zin in! Het technische parcours bleek alleen een flinke uitdaging te zijn.
Aan het begin van ronde 2 reden we nog mooi met z'n drieen achter elkaar. Daarna gaf Wendy gas en liet ze het pedaal niet meer los tot ze een knappe 7e plaats had bemachtigd. Paulien leert elke wedstrijd weer bij en behaalde een mooie 12e plaats. Irene was zo verrast door haar nipte top-10 klassering, dat ze glad haar prijzengeld was vergeten op te halen (!).
Dit was alweer ons laatste optreden in de Bathoorn kledinLees meer

Een interview met: Gert-Jan van Dijk, Target Holding

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Een interview met: Gert-Jan van Dijk, Target Holding door te sturen naar een vriend.

21-12-2016 22:17:42

21 december 2016

Vandaag presenteren wij jullie weer een nieuwe sponsor van het NWVG-uplus damesteam! Het bedrijf Target Holding uit Groningen ondersteunt ons team de komende twee seizoenen. Volgens de CEO is zijn bedrijf het best bewaarde geheim van Groningen, benieuwd? Lees hier het volledige verhaal. 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook