Damesteam op weg naar een mooi 2014!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Damesteam op weg naar een mooi 2014! door te sturen naar een vriend.

17-11-2013 09:10:09

Zo, de dames zijn ook weer begonnen met de wegtrainingen!

Zaterdag 16 november was om 10 uur was de eerste afspraak, bij Autoschade Bathoorn te Roden, al jarenlang een fijne sponsor van onze vereniging! Dit werd de eerste training onder leiding van onze nieuwe ploegleider Elske Oosterwoud en... ze deed het reuzeleuk en hartstikke goed!

 

Op deze mooie dag met goede weersomstandigheden werd er eerst gezellig een kopje koffie gedronken. Daarna volgde een heerlijke training van ruim 2,5 uur. Er werd stevig doorgefietst en gezellig was het uiteraard ook! Na terugkomst in Roden kon er worden gedoucht en met lekkere broodjes en drinken werd er nagepraat over de training. Daarna werd er kleding gepast, het wedstrijdprogramma besproken en heeft Karin Terhurne een verhaal over Cystic Fibrosis (CF) gehouden, zodat onze dames nu ook ware CF ambassadeurs zijn.

 

Duidelijk werd dat er voor volgend jaar en enorme enthousiaste en talentvolle dames ploeg is met veel rensters uit onze eigen regio. De groep is een mooie mix van jong en oud en van rensters met veel ervaring en rensters die nog het 1 en ander kunnen leren. Door de gezamenlijke activiteiten moet dat laatste helemaal goedkomen!

 

Groeten, Damesteam NWVG 

 

De eerste ploegenfoto!

 

En we zijn op weg!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook