Eyelien Bekkering haar verslag van de Energiewacht Tour

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Eyelien Bekkering haar verslag van de Energiewacht Tour door te sturen naar een vriend.

29-04-2014 21:13:57

Op dinsdag verzamelden we bij het Pagedal in Stadskanaal. Hoe wel we pas woensdag gaan fietsen, is er vanavond al een ploegenpresentatie in theater Geert Teis in Stadskanaal. Alle teams komen één voor één op het podium, speaker Jannes Mulder vertelt iets over elk team en er worden foto's gemaakt. Best leuk hoor, vooral omdat je niet vaak in zo'n mooi theater wordt gepresenteerd :-)

Woensdag is dus de eerste etappe in Delfzijl. Waar ik al een beetje bang voor was, gebeurde ook.. Vreselijk veel wind en ook al heb ik al wel weer een aantal maanden getraind, het idee dat meer dan de helft van het peloton al volop in wedstrijdconditie is dankzij wedstrijden in Qatar en weet ik wel niet waar, maakt me extra zenuwachtig. Een succeswoordje van de commissaris van de koning vooraf doet me wel goed en op de eerste rij begin ik aan mijn avontuur 'come back in koers'. Helaas kan ik de wind nog niet de baas en moet ik de wedstrijd vroegtijdig verlaten, ook Melissa van onze ploeg haalt dag 2 niet. Maar gelukkig rijden de andere meiden wel netjes uit en zij mochten zij de komende dagen de geel-wit-zwart eer hoog houden.

Groetjes Eyelien.

 

 

 

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook