Tweede overwinning Young Talents

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Tweede overwinning Young Talents door te sturen naar een vriend.

26-03-2017 21:58:24

Hopla, de tweede overwinning voor een renner van het Young Talents Cycling Team is genoteerd. Zondag mocht Olav Kooij de laureaatskus van de rondemiss in Huijbergen in ontvangst nemen. en natuurlijk het envelopje met het prijzengeld voor de eerste plaats in de eindsprint. Mooie koers, Olav, na een paar weken rust na het succesvolle schaatsseizoen. Meet and greet het Young Talents Cycling Team zaterdag 1 april in de moordronde van Noord-West Overijssel

Eerste koers, eerste overwinning

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Eerste koers, eerste overwinning door te sturen naar een vriend.

05-03-2017 19:30:50

Een uitstekende prima vera voor het Young Talents Cycling Team in Schijndel. Axel van der Tuuk, vanaf het begin van de koers in de tweemans kopgroep, won de sprint van de medevluchter, met de hijgende achtervolgers vlak achter zich. Klasse, eerste koers, eerste overwinning van het seizoen. Mike Schuch werd 30e in het peloton, met Hans Pieter Binnema op plek 46 in dezelfde groep. Dirk Jan Binnema wist zich op plaats 66 nipt in het klassement te rijden,
Bij de junioren pakte Ingmar Hoekstra plaats 28, vooraan in het peloton. Jeroen Oostra en Sven Dehaan werden gehinderd door valgedoe en vlak voor het eind uit de koers genomen.

Hongerig naar de koers

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Hongerig naar de koers door te sturen naar een vriend.

12-02-2017 22:30:32

Hongerig naar de koers, staan de nieuwelingen Mike Schuch, Hans Pieter Binnema en Dirk Jan Binnema van het Young Talents Cycling Team aan de start in de trainingsrit van Annen. Oostenwind 4 Beaufort. Mike wordt tweede, Hans Pieter vierde en debuterende Dirk Jan eindigt in de groep.Bij de junioren rijdt Ingmar Hoekstra naar de vierde plaats en Sven de Haan eindigt in de groep. Onze amice Danny van der Tuuk rijdt zich bij de junioren naar de tweede plaats

Mooie rekening voor Young Talenter Carolien de Bruin

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Mooie rekening voor Young Talenter Carolien de Bruin door te sturen naar een vriend.

02-02-2017 10:25:39

Even de rekening opmaken voor het baanseizoen van Carolien de Bruin, eerstejaars nieuweling bij het Young Talents Cycling Team. Eerste plaats NK ploegachtervolging, Tweede plaats NK teamsprint, Vijfde op het NK achter de derny, zesde op het NK sprint en zesde op het NK duur. Mooi werk Carolien, hier mag je trots op zijn.

Young Talents tonen zich op de baan

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Young Talents tonen zich op de baan door te sturen naar een vriend.

30-01-2017 08:55:36

Weer mooie prestaties van de Young Talent Cycling Team renners. Lars Klugt knokte zich op het NK omnium op de baan in Amsterdam naar de 8e plaats van de 34 deelnemers bij de nieuwelingen. Onze nieuwelinge Carolien de Bruin haalde de 6e plaats. Mooi werk renners, goed laten zien op een Nederlands kampioenschap.

Een voorspoedig 2017

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Een voorspoedig 2017 door te sturen naar een vriend.

01-01-2017 10:41:59

Tegenslag voor Mike Schuch

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Tegenslag voor Mike Schuch door te sturen naar een vriend.

28-12-2016 14:46:53

Ben je nog zo goed bezig, een tegenslag maakt meer kapot dan je lief is. Young Talenter Mike Schuch reed tweede kerstdag in Norg, in een serieus zwaar bezet peloton. Alles gaat goed tot de materiaalpech toeslaat en de hulppost lopend moet worden bereikt. All in the game, Mike. Zo is het wielrennen nou eenmaal volgens de Wet van Merx: 40 wedstrijden, 20 is helemaal niks, van de resterende 20 zijn er tien matig en van de laatste 10, daar zitten de mooie uitslagen. Op naar het NK.

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook