Stenveld op podium in Dordrecht

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Stenveld op podium in Dordrecht door te sturen naar een vriend.

18-05-2014 20:54:15

Het was me het wielerweekendje weer, voor het Young Talents Cycling Team. In de Marion Göde Ronde in Dordrecht pakte Fianna Stenveld zondag de vierde plaats in de tijdrit als in het criterium. Dat leverde de derde plaats op in het eindklassement. Daarnaast nam ze van de premiesprinten nog een eerste en een derde envelop mee naar huis.

Junior Kris Atema legde in een moordende wedstijd in de Kleeberg Trofee in Mechelen beslag op plek 40. Daar had meer in gezeten als hij niet door een valpartij die het peloton in drie stukken sloeg, gehinderd was geweest. Cor Janze werd in de afvalrace 62e. 

Bij de dames-junioren in Mechelen wist Paulien Koster zich te handhaven in een snoeharde race. De 22e plek is een mooi resultaat. Eline Oosterwoud eindigde op achterstand op de 42e plek. Bij de meisjes-junioren haalde Ingrid Huizing op achterstand de 40e plaats.

In Elim zat Sven de Haan zondag nog comfortabel in het pelotonbij het ingaan van de laatse ronde van de acht die er gedraaid moeten worden. Door een valpartij werd hij afgehouden van een mooie strijkijzer uitslag. Lopend over de finish kreeg hij alsnog plek 76 toegewezen. Jesse Hendrix en Stef Nomden moesten de strijd staken

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook