Prachtig eindresultaat in Assen

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Prachtig eindresultaat in Assen door te sturen naar een vriend.

03-08-2014 09:34:01

De tijdrit van zaterdag in de Asser jeugdtour kon er weinig aan veranderen. Paulien Koster tweede in het algemeen klassement en drager van de groene trui. Fianna Stenveld zevende in het algemeen klassement. Petje af! Voor deze prestaties in de 50e  aflevering van de Asser Jeugdtour. 

In de tijdrit over 2 kilometer moesten de renners ongeveer de helft van de afstand over de steentjes rijden. Wat gewoon technisch rijden vergt. Fianna Stenveld reed 3.06 minuten over de twee kilometers, wat goed was voor de vierde plaats in de daguitslag. Paulien Koster deed er 3.11 over, 13e in het dagklassement. Elline Oosterwoud reed met 3.35 naar plaats 47. 

Ingrid Huizing tekende bij de nieuwelingen met 3.24 voor de tijdrit voor plaaat 38. Met rangnumer 40 in het algmeen klassement mag zij tevreden terug kijken op deze meerdaagse. Kris Atema reed 3.02 over de twee kilometer. Dat leverde hem nummer 71 in de uitslag op en plek 70 in het algemeen klassement. Cor Janze eindigde met 3.07 op plek 97 en de 72e plaats in het algemeen klassement.

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook