Nieuwe voorzitter

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Nieuwe voorzitter door te sturen naar een vriend.

16-12-2017 19:51:43

De NWVG heeft een nieuwe voorzitter. Het is Arjen Smedes, 46 jaar oud, zelfstandig ondernemer in de ICT en wonend in Zuidhorn. Arjen's zoon Rodin is jeugdlid bij onze vereniging. Hijzelf is een fanatiek fietser en heeft inmiddels een licentie aangevraagd om te gaan wielrennen in de amateurcategorie.

 

Tijdens de ledenvergadering van 12 december  j.l. is Arjen met algemene stemmen tot voorzitter gekozen. Hij verklaarde veel enthousiasme voor z'n nieuwe functie te voelen en wil zich op verschillende terreinen binnen de club verdienstelijk gaan maken.  

Clubweekend Mepperdennen

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Clubweekend Mepperdennen door te sturen naar een vriend.

30-01-2017 22:12:35

Het tweede clubevenement in 2017 is het trainingsweekend voor al onze rennerscategorieën in de groepsaccommodatie Mepperdennen in het Drentse dorp Meppen. Vanaf vrijdagavond 3 februari om 18:00 uur zijn jullie hier welkom, zondagmiddag 5 februari om 15:00 uur sluiten we de deuren. Deelname is gratis, de maaltijden worden door onze vrijwilligers verzorgd.

 

Meenemen: handdoek(en), toiletspullen, 1 persoonsdekbedovertrek, onderlaken, kussensloop, sportschoenen. En natuurlijk: fiets, helm, warme clubkleding, wielerschoenen, overschoenen. Opgave via je trainer (jeugd) of ploegleider, voor zover je dat al niet gedaan hebt. In verband met de maaltijden is het ook vLees meer

Update: Nieuwjaarsontbijt 14 jan bij Bathoorn autoschade

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Update: Nieuwjaarsontbijt 14 jan bij Bathoorn autoschade door te sturen naar een vriend.

01-01-2017 09:16:50

Ivm met de weersomstandigheden vindt het traditionele nieuwjaarsontbijt plaats op 14 januari (ipv 7 jan) met aansluitend een fietstraining. Plaats van samenkomst is het bedrijfspand van onze sponsor Bathoorn Autoschade, Dwazziewegen 9 in Roden. Het (gratis) ontbijt staat om 9:00 uur voor jullie klaar. Ook toerleden, niet fietsende leden en donateurs zijn van harte welkom.

Trainingswedstrijden Annen

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Trainingswedstrijden Annen door te sturen naar een vriend.

15-01-2016 21:13:13

Traditiegetrouw verzorgt de WV Meteoor Assen-Roden ook in 2016 weer de trainingswedstrijden voor renners en rensters - vanaf de Nieuwelingen - die zich aan het voorbereiden zijn op het nieuwe wegseizoen.

Het parkoers heeft een lengte van 7,7 kilometer en gaat over de Bulten, Hooidijk en de Hullen.


De trainingswedstrijden worden dit jaar gehouden op 7, 14, 21 en 28 februari a.s.

 

Klik hier voor meer info

 

NB De trainingswedstrijden in Annen vallen niet onder de zogenaamde  Lees meer

De kop is er af

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: De kop is er af door te sturen naar een vriend.

09-01-2016 22:12:01

Met het traditionele nieuwjaarsontbijt bij Bathoorn Autoschade is het seizoen van start gegaan. Met zo'n 70 renners was het een mooi samenzijn en werd er genoten van een heerlijk ontbijt. Zoals altijd was dit weer prima verzorgd door de familie Bathoorn ondersteund door onze vaste kern vrijwilligers.

 

Zo rond 10.00 uur was het de hoogste tijd om de benen te laten spreken en in diverse groepen uit één te gaan. De wegen waren goed begaanbaar en de nodige kilometers staan op de teller. Bij thuiskomst was het nog wel even boenen om het vele zout te verwijderen en mocht ' truus' haar werk weer doen. Dank aan allen die dit nieuwjaarsontbijt moLees meer

Jopie Buiter gehuldigd

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Jopie Buiter gehuldigd door te sturen naar een vriend.

13-09-2015 22:09:46

Afgelopen weekend werd de finale clubcompetitie verreden in het mooie Usquert. Het was een bijzondere wedstrijd voor Jopie Buiter die al ruim 22 jaar onlosmakelijk verbonden is met de NWVG en de wielersport in het algemeen. Na 22 stopt hij als wedstrijdsecretaris en werd door Rikus Bartol (voorzitter KNWU Noord) gehuldigd met het zilveren wiel en een bos bloemen voor zijn verdiensten.

 

Jopie krijgt het zilveren wiel opgespeld

Plezier, trots, BBQ en samen #CKNWVG

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Plezier, trots, BBQ en samen #CKNWVG door te sturen naar een vriend.

24-05-2015 22:40:48

Afgelopen dinsdag hebben we een prachtig clubkampioenschap gehad. Alle ingrediënten waren aanwezig waar je als club trots op mag zijn. Na de koers was er de traditionele BBQ waar volop van werd genoten. Dank gaat uit naar alle mensen die het CK mogelijk hebben gemaakt. Speciaal dank aan slagerij Gelsema. Hierbij een foto impressie (Lien te Bos)

 

 

Lees meer

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook