Zomercompetitie op de Wielerbaan Groningen, doe mee!

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Zomercompetitie op de Wielerbaan Groningen, doe mee! door te sturen naar een vriend.

07-07-2014 10:06:11

Beste renners,Vanwege het gebrek aan wedstrijden eind juli in het district Noord, organiseert Tandje Hoger een zomercompetitie op de wielerbaan Corpus den Hoorn. Op twee zaterdagochtenden is het koers op de wielerbaan. Deze wedstrijden zijn vergelijkbaar met de bekende donderdagavondkoersen op Corpus en duren ongeveer anderhalf uur.Om de strijd aan te wakkeren krijgen de nummers 1, 2 & 3 van de uitslag een biertje van de Groningse bierproducent Bax Bier! Daarnaast zijn er premiesprints voor ludieke zomerse prijzen en is er een eindprijs voor de winnaar van het klassement over het tweeluik!

 

De zomercompetitie vindt op zaterdag 19 en 26 juli plaats. Het startschot zal om 11:00 gegeven worden. De koers is voor iedereen met enige fietservaring toegankelijk. Een valhelm is verplicht en ligstuurtjes zijn verboden. De kosten van deelname zijn €4,- per koers.

 

Als er een hoge opkomst is gaan we de zomercompetitie volgend jaar uitbreiden naar nog meer zaterdagen van de zomervakantie!

 


We hopen veel renners aan de start te zien! Voor meer informatie, vragen en dergelijke kunt u terecht op www.tandjehoger.com

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook