Geslaagd nieuwjaarsontbijt bij Bathoorn autoschade

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Geslaagd nieuwjaarsontbijt bij Bathoorn autoschade door te sturen naar een vriend.

04-01-2015 22:02:54

Het was zaterdag 3 januari druk met wielrenners bij Bathoorn Autoschade in Roden. Traditioneel luidt de NWVG het nieuwe jaar in met een gezamenlijk nieuwjaarsontbijt en dit wordt al jaren door Bathoorn. De familie Bathoorn had voor een enorm uitgebreid ontbijtbuffet gezorgd met alles erop en eraan!

 

Alle categorieën waren present, de jeugdrenners, de groep nieuwelingen & junioren, de amateurs, de dames en de elite & beloften. Er waren maar liefst 90 NWVG leden aanwezig om gezamenlijk te ontbijten en daarna op de fiets te springen voor een training.

 

 

Na de opening door Dick Bathoorn heeft secretaris Jan Plat alle renners en begeleiders een gezond en succesvol 2015 gewenst. Ook in het nieuwe jaar is de NWVG de grootste vereniging in Noord Nederland en heeft de vereniging een sterke elite & beloften groep. Daarnaast groeien de aantallen renners en rensters bij alle categorieën en is er een sterke organisatieafdeling. Bijzonder is en blijft dat de NWVG aandacht vraagt voor CF (taaislijmziekte) door middel van ‘Bike4Air’.

 

Het was een geslaagde dag waarbij onze dank vooral uitgaat naar de familie Bathoorn!

Aankomende wedstrijden
geen wedstrijden gevonden
  • Facebook